Superos
Reconstructing Fund

PORTFELJ DRUŽB V FINANČNEM IN POSLOVNEM PRESTRUKTURIRANJU

SUPEROS RESTRUCTURING FUND je alternativni investicijski sklad
(v nadaljevanju: AIS), ki nalaga premoženje v portfelje družb s cilljem finančnega in poslovnega prestrukturiranja (turnaround). AIS je oblikovan kot ločeno premoženje znotraj družbe Superos Fund Management d.o.o., in je vpisan v register alternativnih investicijskih skladov pri Agenciji za trg vrednostnih papirjev v Sloveniji.

Sklad je namenjen vlagateljem, ki razumejo priložnost vstopa močnega finančnega partnerja z obsežnimi vodstvenimi in organizacijskimi izkušnjami v podjetje z neizkoriščenim potencialom.

Naložbena politika je osredotočena na prepoznavanje podjetij z odličnimi produkti/storitvami in ne tako dobrim organizacijskim modelom ter posledično slabim finančnim položajem (pomanjkanje dolgoročnih virov financiranja).

S prestrukturiranjem poslovnih procesov ter refinanciranjem finančnih virov portfeljskim podjetjem omogočamo možnost za hitrejši in stabilnejši razvoj, vlagateljem pa nadpovprečno in stabilno donosnost.

Andrej Laznik

CEO, Partner

V svoji bogati karieri ima več kot 30 let izkušenj v vodenju velikih podjetij, postavitvi optimalne organizacije in procesov po spojitvi podjetij, vodenju procesov optimizacije in prilagoditvi optimalnih stroškov s ciljem finančne in poslovne uspešnosti.

Tomaž Berločnik

Partner

Manager z bogatimi izkušnjami vodenja podjetij, kjer je vedno poskrbel za preobrazbo podjetja s prestrukturiranjem, pravo organizacijsko kulturo, vizionarskimi projekti in mentoriranjem kadrov s ciljem, da postane podjetje agilno s hitrejšo rastjo in veliko uspešnostjo.

Vizija

Celotni poslovni koncept je oblikovan po načelu 0 do 1 oziroma ustvarjenje vrednosti, kjer je drugi ne vidijo ali pa je ne morejo zajeti.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

Superos predstavlja drugačno vizijo pristopa k finančnim rešitvam. Superos verjame v inovativne pristope k stoletja starim izzivom ob enem pa se zaveda pomena in težav, povezanih z ohranitvijo in oplemenitvijo kapitala. Verjamemo, da je koncept 0 do 1 edina pot, s katero lahko omilimo negotovost, ki obdaja finančne trge v 21. stoletju.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

V svoji pestri karieri je vodil in uspešno skrbel za upravljanje premoženja velikih investitorjev. Je strokovnjak na področju postavljanja strategij, postavitvi risk procesov ter finančne stabilnosti podjetja. Zaključil je številna kompleksna prestrukturiranja ter nekatere najpomembnejše projekte na področju združitev podjetij v regiji.

Ustanovitelj

Boštjan Klinec

Združiti ustrezna znanja in izkušnje, kompetentne posameznike in timski duh, novodobni pristop in ustaljeno prakso, združiti
napredno tehnologijo in preverjene sisteme, preproste rešitve in kompleksne algoritme, združiti konzervativnost in prebojnost, želje in realnost … to je naša realnost in vizija, to je filozofija od 0 do 1, to je Superos Group.

PIŠKOTKI

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom nenehne izboljšave našega spletnega mesta. Piškotki ne vsebujejo in ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se strinjate z našo Politiko piškotkov.

POGOJI UPORABE IN OMEJITVE ODGOVORNOSTI

Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se šteje, da se strinjate z zgoraj navedeno Izjavo o omejitvi odgovornosti, z našimi Pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu in Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.

Splošni pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu
Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov
Izjava o omejitvi odgovornosti