Superos
Real Estate Funds

RAZVOJ NEPREMIČNINSKIH PROJEKTOV

SUPEROS PASSIVE REAL ESTATE FUND IN SUPEROS DEVELOPMENT REAL ESTATE FUND sta alternativna investicijska sklada (v nadaljevanju: AIS), ki nalagata premoženje v nepremičnine in nepremičninske projekte. AIS-ja
sta oblikovana kot ločeno premoženje znotraj upravljavca Superos Fund Management d.o.o., in sta vpisana v register alternativnih investicijskih skladov pri Agenciji za trg vrednostnih papirjev v Sloveniji.

Oba sklada vlagata v različne vrste nepremičnin – primarno v Sloveniji in sekundarno v Evropi.

Prvi sklad je namenjen vlagateljem, ki želijo vlagati v nepremičnine, istočasno pa želijo ohraniti prednost vlaganja v vzajemne sklade (razpršitev in likvidnost) ter pred višino donosa postavljajo rednost prilivov iz naložbe.

Drugi sklad je namenjen vlagateljem, ki želijo vlagati v nepremičninske projekte (največkrat za znane naročnike) z ročnostjo 2-5 let in znatno višjo donosnostjo, vendar brez možnosti redne likvidnosti, saj se donos izplača ob realizaciji naložbe.

Janko Popovič

Partner

Več kot 20 let izkušenj v podjetništvu in vodenju podjetij, zlasti na nepremičninskem področju. Prevzemi, združevanje, prestrukturiranje, preobrazba, prodaja podjetij, je le nekaj izzivov na njegovi poslovni poti, ki je bila v veliki meri povezana z upravljanjem nepremičnin.

Gregor Grbec

Partner

Strokovnjak z več kot 25 letnimi izkušenjami na področju bančništva, poslovnega in finančnega svetovanja in nepremičninskih projektov. Za mednarodne korporacije in velika slovenska podjetja uspešno organiziral in vodil nepremičninske projekte v vseh razvojnih fazah

– od pridobitve lokacije in prostorskega načrtovanja preko upravnih postopkov in gradnje, do začetka uporabe.

Vizija

Celotni poslovni koncept je oblikovan po načelu 0 do 1 oziroma ustvarjenje vrednosti, kjer je drugi ne vidijo ali pa je ne morejo zajeti.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

Superos predstavlja drugačno vizijo pristopa k finančnim rešitvam. Superos verjame v inovativne pristope k stoletja starim izzivom ob enem pa se zaveda pomena in težav, povezanih z ohranitvijo in oplemenitvijo kapitala. Verjamemo, da je koncept 0 do 1 edina pot, s katero lahko omilimo negotovost, ki obdaja finančne trge v 21. stoletju.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

V svoji pestri karieri je vodil in uspešno skrbel za upravljanje premoženja velikih investitorjev. Je strokovnjak na področju postavljanja strategij, postavitvi risk procesov ter finančne stabilnosti podjetja. Zaključil je številna kompleksna prestrukturiranja ter nekatere najpomembnejše projekte na področju združitev podjetij v regiji.

Ustanovitelj

Boštjan Klinec

Združiti ustrezna znanja in izkušnje, kompetentne posameznike in timski duh, novodobni pristop in ustaljeno prakso, združiti
napredno tehnologijo in preverjene sisteme, preproste rešitve in kompleksne algoritme, združiti konzervativnost in prebojnost, želje in realnost … to je naša realnost in vizija, to je filozofija od 0 do 1, to je Superos Group.

PIŠKOTKI

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom nenehne izboljšave našega spletnega mesta. Piškotki ne vsebujejo in ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se strinjate z našo Politiko piškotkov.

POGOJI UPORABE IN OMEJITVE ODGOVORNOSTI

Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se šteje, da se strinjate z zgoraj navedeno Izjavo o omejitvi odgovornosti, z našimi Pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu in Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.

Splošni pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu
Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov
Izjava o omejitvi odgovornosti