Superos
Private Equity Fund

PORTFELJ HITRO RASTOČIH DRUŽB

SUPEROS PRIVATE EQUITY FUND je alternativni investicijski sklad
(v nadaljevanju: AIS), ki nalaga premoženje v portfelje družb s visokim potencialom za rast. AIS je oblikovan kot ločeno premoženje znotraj družbe Superos Fund Management d.o.o., in je vpisan v register alternativnih investicijskih skladov pri Agenciji za trg vrednostnih papirjev v Sloveniji.

Sklad je namenjen vlagateljem, ki so usmerjeni v dolgoročno vlaganje s ciljem večje donosnosti.

Naložbena politika je osredotočena na prepoznavanje podjetij z nadpovprečnim potencialom za rast, katere ovira predvsem pomanjkanje lastniških kapitalskih virov, vizionarsko vodenje ter mednarodne poslovne priložnosti.

Partnerji in sodelavci sklada z desetletji izkušenj s področja M&A podjetje v obdobju 3-5 let pripeljejo v naslednjo korporativno ligo.

Boštjan Klinec

Ustanovitelj

Strokovnjak z več kot 20 let mednarodnih izkušenj na področju zavarovalništva, bančništva, upravljanja premoženja in vodenja investicijskih skladov. Uspešno zaključil več projektov odpiranja novih trgov in vodenja novih podjetij v tujini za podjetja, ki so se širila v tujino.

Klemen Mlakar

Ustanovitelj

V svoji pestri karieri je vodil in uspešno skrbel za upravljanje pre- moženja velikih investitorjev. Strokovnjak na področju postavljanja strategij, postavitvi risk procesov in finančne stabilnosti podjetja. Zaključil številna kompleksna prestrukturiranja ter nekatere najpomembnejše projekte združitev v regiji.

Vizija

Celotni poslovni koncept je oblikovan po načelu 0 do 1 oziroma ustvarjenje vrednosti, kjer je drugi ne vidijo ali pa je ne morejo zajeti.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

Superos predstavlja drugačno vizijo pristopa k finančnim rešitvam. Superos verjame v inovativne pristope k stoletja starim izzivom ob enem pa se zaveda pomena in težav, povezanih z ohranitvijo in oplemenitvijo kapitala. Verjamemo, da je koncept 0 do 1 edina pot, s katero lahko omilimo negotovost, ki obdaja finančne trge v 21. stoletju.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

V svoji pestri karieri je vodil in uspešno skrbel za upravljanje premoženja velikih investitorjev. Je strokovnjak na področju postavljanja strategij, postavitvi risk procesov ter finančne stabilnosti podjetja. Zaključil je številna kompleksna prestrukturiranja ter nekatere najpomembnejše projekte na področju združitev podjetij v regiji.

Ustanovitelj

Boštjan Klinec

Združiti ustrezna znanja in izkušnje, kompetentne posameznike in timski duh, novodobni pristop in ustaljeno prakso, združiti
napredno tehnologijo in preverjene sisteme, preproste rešitve in kompleksne algoritme, združiti konzervativnost in prebojnost, želje in realnost … to je naša realnost in vizija, to je filozofija od 0 do 1, to je Superos Group.

PIŠKOTKI

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom nenehne izboljšave našega spletnega mesta. Piškotki ne vsebujejo in ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se strinjate z našo Politiko piškotkov.

POGOJI UPORABE IN OMEJITVE ODGOVORNOSTI

Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se šteje, da se strinjate z zgoraj navedeno Izjavo o omejitvi odgovornosti, z našimi Pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu in Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.

Splošni pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu
Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov
Izjava o omejitvi odgovornosti