Superos Fund
Management

SUPEROS FUND MANAGEMENT je upravljavec alternativnih investicijskih skladov registriran pri Agenciji za trg vrednostnih papirjev.

Družba za upravljanje Superos upravlja alternativne investicijske sklade, ki se po svoji vsebini razlikujejo od že uveljavljenih naložbenih možnosti. Portfelji skladov temeljijo na inovativnih modelih in pristopih prilagojenih trenutnim ekonomskih razmeram ter ob enem vlagatelju zagotavljajo edinstveno mero transparentnosti in stabilnosti.

Vsi skladi so prilagojeni profesionalnim vlagateljem, ki pred donosnost postavljajo varnost svoje naložbe iz katere skozi premišljene in pravilno odmerjene poteze upravljavci družbe ustvarjajo konkurenčno donosnost.

Celotno poslovanje stremi k vodilu 0 do 1 oziroma ustvarjanju dodane vrednosti, kjer je drugi ne vidijo ali ne morejo ustvariti.

Matevž Raztočnik

Direktor

Finančnik z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju bančništva in upravljanja s tveganji v bančnem sistemu. Preden se je pridružil skupini Superos je v banki Intesa Sanpaolo vodil mrežo poslovalnic v osrednji Sloveniji.

Mateja Zavadlal

Izvršni direktor

V svoji več kot 20 letni karieri je pridobila izkušnje najprej v javnem sektorju in nato skoraj 15 let v gospodarstvu tako v Sloveniji kot v tujini.Managersko kariero je zgradila na področju uspešne združitve več podjetij, prestrukturiranja tako na finančnem kot poslovnem področju, vodenju podjetij različnih panog, postavitvi kulture podjetja, učinkovitih procesov in zgraditvijo močnih uspešnih teamov.

Tanja Močnik

Vodja zalednih oddelkov

Ima več kot 20 let izkušenj v borzno posredniški družbi ALTA Invest d.d. in Poteza d.d. S poznavanjem in usklajevanjem prodajnih in podpornih procesov znotraj družbe ter vodenjem prodajne mreže. Uspešno vodila in integrirala več različnih razvojnih projektov.

Vizija

Celotni poslovni koncept je oblikovan po načelu 0 do 1 oziroma ustvarjenje vrednosti, kjer je drugi ne vidijo ali pa je ne morejo zajeti.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

Superos predstavlja drugačno vizijo pristopa k finančnim rešitvam. Superos verjame v inovativne pristope k stoletja starim izzivom ob enem pa se zaveda pomena in težav, povezanih z ohranitvijo in oplemenitvijo kapitala. Verjamemo, da je koncept 0 do 1 edina pot, s katero lahko omilimo negotovost, ki obdaja finančne trge v 21. stoletju.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

V svoji pestri karieri je vodil in uspešno skrbel za upravljanje premoženja velikih investitorjev. Je strokovnjak na področju postavljanja strategij, postavitvi risk procesov ter finančne stabilnosti podjetja. Zaključil je številna kompleksna prestrukturiranja ter nekatere najpomembnejše projekte na področju združitev podjetij v regiji.

Ustanovitelj

Boštjan Klinec

Združiti ustrezna znanja in izkušnje, kompetentne posameznike in timski duh, novodobni pristop in ustaljeno prakso, združiti
napredno tehnologijo in preverjene sisteme, preproste rešitve in kompleksne algoritme, združiti konzervativnost in prebojnost, želje in realnost … to je naša realnost in vizija, to je filozofija od 0 do 1, to je Superos Group.

PIŠKOTKI

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom nenehne izboljšave našega spletnega mesta. Piškotki ne vsebujejo in ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se strinjate z našo Politiko piškotkov.

POGOJI UPORABE IN OMEJITVE ODGOVORNOSTI

Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se šteje, da se strinjate z zgoraj navedeno Izjavo o omejitvi odgovornosti, z našimi Pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu in Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.

Splošni pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu
Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov
Izjava o omejitvi odgovornosti