Superos Credit

POTROŠNIŠKO FINANCIRANJE ZA POSLOVNE UPORABNIKE

SUPEROS CREDIT je ponudnik rešitev potrošniškega kreditiranja, ki svoj naložbeni portfelj vlaga v drobno potrošniško kreditiranje. Družba Superos Credit d.o.o., je vpisana v register dajalcev potrošniških kreditov pri Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo v Sloveniji.

Superos Credit nudi kreditno infrastrukturo in omogoča možnost financiranja nakupov trgovcem ter drugim družbam, ki poslujejo s potrošniki .

Rešitev omogoča hiter, preprost in učinkovit način financiranja nakupov tako za prodajalca, kot za kupca ter je po višini in ročnosti prilagojena posamezni skupini potrošnikov

Tehnološko napredene rešitev plasiranja kreditov, povezanih z nizkimi zneski in kratko ročnostjo, omogočajo visoko stopnjo razpršitve tveganja in zagotavljanja nadpovprečne portfeljne donosnosti.

Matej Čebohin Krt

Direktor/Partner

Svojo 20 letno kariero je gradil v različnih panogah v gospodarstvu, v logistiki in špediciji, na IT področju s svojim lastnim podjetjem ter zadnjih 13 let v UniCredit banki na področju korporativnega in investicijskega bančništva, nato kot vodja upravljanja z denarnimi sredstvi ter zadnje 2 leti kot direktor digitalnih kanalov in marketinga za podjetja ter prebivalstvo.

Vesna Osterman

Strokovnjakinja za kreditno poslovanje

Ima več kot 15 let izkušenj v bančništvu ter več kot 20 let v prodaji in marketingu. V zadnjih letih je delala kot direktorica poslovne enote v banki, pred tem pa kot svetovalka za pravne osebe. Poslovno pot je gradila s poslovnim svetovanjem, financiranjem tako fizičnih kot pravnih oseb in nepremičninskim posredovanjem. Uživa v delu z ljudmi in povezovanju ter odkrivanju novih priložnosti.

Superos Legal

PRAVNE, KADROVSKE IN FINANČNE REŠITVE

SUPEROS LEGAL je pravna pisarna po meri gospodarstva.

Skupina Superos od svojega nastanka dalje sodeluje in izvaja raznolike, kompleksne in manj kompleksne projekte na področjih prava, davkov, skladnosti poslovanja, kadrov in financ. Skupina je s časom razvila zanesljivo in inovativno ekipo lastnih in zunanjih strokovnjakov, katerih znanja in izkušnje so sedaj na voljo tudi zunanjim uporabnikom.

Naš cilj je, da skupaj z vami preučimo izzive, s katerimi se soočate ter skupaj najdemo enostavne predvsem pa učinkovite in trajnostno naravnane rešitve.

Gaber Kontelj

Direktor

V svoji dosedanji 20 letni karieri v gospodarstvu in odvetništvu je sodeloval pri številnih M&A transakcijah, oblikovanju kompleksnih pogodbenih razmerij, vodenju pogajanj v mednarodnem okolju ter vodenju najbolj zahtevnih sodnih in arbitražnih postopkov. 16 let je v domačem in mednarodnem okolju vodil ekipe na pravnih, compliance in HR področjih.

Špela Rokavec

Pravnica

Pravnica s pravosodnim izpitom, vešča na področju upravnih postopkov. Dobro pozna postopke civilnega prava, v preteklosti se je ukvarjala predvsem z obligacijskim, stvarnopravnim in zemljiškoknjižnim pravom.

Vizija

Celotni poslovni koncept je oblikovan po načelu 0 do 1 oziroma ustvarjenje vrednosti, kjer je drugi ne vidijo ali pa je ne morejo zajeti.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

Superos predstavlja drugačno vizijo pristopa k finančnim rešitvam. Superos verjame v inovativne pristope k stoletja starim izzivom ob enem pa se zaveda pomena in težav, povezanih z ohranitvijo in oplemenitvijo kapitala. Verjamemo, da je koncept 0 do 1 edina pot, s katero lahko omilimo negotovost, ki obdaja finančne trge v 21. stoletju.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

V svoji pestri karieri je vodil in uspešno skrbel za upravljanje premoženja velikih investitorjev. Je strokovnjak na področju postavljanja strategij, postavitvi risk procesov ter finančne stabilnosti podjetja. Zaključil je številna kompleksna prestrukturiranja ter nekatere najpomembnejše projekte na področju združitev podjetij v regiji.

Ustanovitelj

Boštjan Klinec

Združiti ustrezna znanja in izkušnje, kompetentne posameznike in timski duh, novodobni pristop in ustaljeno prakso, združiti
napredno tehnologijo in preverjene sisteme, preproste rešitve in kompleksne algoritme, združiti konzervativnost in prebojnost, želje in realnost … to je naša realnost in vizija, to je filozofija od 0 do 1, to je Superos Group.

PIŠKOTKI

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom nenehne izboljšave našega spletnega mesta. Piškotki ne vsebujejo in ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se strinjate z našo Politiko piškotkov.

POGOJI UPORABE IN OMEJITVE ODGOVORNOSTI

Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se šteje, da se strinjate z zgoraj navedeno Izjavo o omejitvi odgovornosti, z našimi Pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu in Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.

Splošni pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu
Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov
Izjava o omejitvi odgovornosti